Chvála francouzské kuchyně: Sýry
A můžu vám říct, co chutná mně. Ze sýrů s modrou plísní typu niva je asi nejznámější Roquefort, který je z ovčího mléka. Já mám ráda též Fourme d Ambert, který pochází rovněž z Auvergne, ale je z kravského mléka. Co se týče sýrů s bílou plísní, nejzn
Švábské sýrové špecle - Svabske syrove specle recept ...
Jolanko, casto jsem pripravovala pro manzela, do vody ve ktere se specle varily jsem pridala trochu oleje, specle jsem opeprila bilym peprem, kastrolek jsem vysypala strouhankou a na ni jsem vrstvila tak jako ty, specle se syrem, ale take s osmazenou
Inspired Kitchen - Jídlo, které inspiruje
Inspired Kitchen je blog věnovaný zdravým receptům, které lze připravit rychle a jednoduše. Najděte cestu ke zdravému jídlu inspirované různými kouty světa!
Pečeme s Jarkou - Hlavní stránka | Facebook
Kuchyně/vaření . Peču a vařím s láskou ... mám je na dekoraci pro sebe a pro ty co mám ráda ... Teď vytažene z trouby ,,,buchty s tvarohem a vázané koláče domácí povidla ze švestek. Recept nedávám,je tady už několikrát. Zobrazit vše. Zobrazit další .
O Kitchenette | Kitchenette
Nechávala jsem tuto kategorii dlouho prázdnou, protože jsem si sama potřebovala ujasnit, o čem tento blog přesně je a bude. Co vlastně je můj Kitchenette a pro koho to tu píšu, jakým způsobem budu věci sdílet s Vámi a taky jaký to má smysl.
By Michel Design: Vintage kuchyně
Starých věcí se těžko zbavuji, proto jim ráda vymýšlím jejich další využití. Mimo jiné mám ráda přírodu, šití, vyrábění kytic a věnců. Nebojím se renovací ani rekonstrukcí. Na mém blogu najdete od všeho něco, ale hlavně píši o bydlení a o tom, co mě
Pivní zelí z Bavorska recept -
hledala jsem, hledala, ale zadne pivni zeli jsem na Labu nenasla! Tak doufam, ze jsem nenapsala dvojce Vis, moje svagrova dovede pripalit vodu, ale muj svagr vyborne vari a pece, mel bys videt jeho vanocni cukrovi, to je krasa. Uz jsem pridala nekoli
Vafleči lívanečky z espumy | KITCHENETTE
Mám ráda sladké a taky mám hodně ráda lívanečky, vafle a palačinky. Tak si dovoluji říci, že jsem jich už hodně ochutnala, taky hodně upekla a tak dokážu být i tak trochu kritická. Tyto rozhodně řadím do kategorie DOKONALÉ. Jsou nadýchané, vláčné, kř
Obrázky do kuchyně - Diskuse -
Ráda bych si pořídila nějaké tematické obrázky do kuchyně (ovoce, zelenina, jídlo všeobecně) a nebo co máte v kuchyni pověšeno vy? mám jednu celou bílou stěnu volnou a už mě zkrátka nebaví pořád koukat do prázdna…na internetu nemůžu nic najít
Medovník | Kuchyně Lidlu - Nejlepší recepty od Pauluse ...
Medovník mám ráda, sama ho doma peču, ale mám pár vychytávek. Když dáte těsto do lednice, med ztuhne a těsto jde pak o hodně hůř válet. Dejte těsto tak na 4 sekundy do mikrovlné trouby zahřát a pak jde lépe rozválet. Dávejte ale pozor, nesmíte ho tam