Jak vařit EXPRES: října 2012 -
Mám ráda recepty a jídla, která vznikají rychle, s minimem námahy a navíc bez předchozího plánování a čistě ze zásob vaší lednice. Pokud navíc i báječně chutnají, pak je to několikanásobná výhra. A ještě pár tipů na závěr.
Asijská kuchyně - recepty - Posts | Facebook
Nově mé recepty a spoustu dalších najdete na velkém webu o vaření Mám z toho opravdu radost a těším se na spolupráci s novými lidmi . Asijská kuchyně - recepty July 16, 2017 ·
Mňam TV - Hlavní stránka | Facebook
Ester Vosátková z MasterChef Česko: Mám ráda esoteriku ve spojení s přírodou | Ester Vosátková z MasterChef Česko: Mám ráda esoteriku ve spojení s přírodou Televize Mňam v rámci pořadu Dobrou chuť aneb kuchaři na cestách, natáčela epizodu na
S KetoMartinou si začnete zdravé jídlo užívat
Jmenuji se Martina Dvořáková, nejsem ani profesionální kuchařka a necítím se ani jako bloggerka, ale tolik lidí se mě ptá, jak dokážu svou náročnou práci skloubit s péči o hodně rozvětvenou rodinu s vymýšlením receptů, vařením a dalšími povinnostmi,
Špagetová dýně: ty nejlepší nápady - Kuchařka pro dceru
Ahoj Flo, jó špagetová dýně, to je jistota. Já ji mám ráda i jen aglio olio pepperonccino (což má tu výhodu, že se dýně bez semínek šoupne do trouby rovnou pocákaná olivovým olejem, posypaná plátky česneku a chilli papričkami a pak se prostě jen nače
Moje kuchyně |
Píšu o bydlení, zahradě, renovaci starých věcí a vyrábění dekorací. Mám ráda nápady za pár korun. Mou inspirací je skandinávský design, vintage věci a hlavně bílá barva. Na mém blogu najdete interiéry i krásné věci, které mne baví, in
kucharkaamelie– Blog o všem, co se kuchyně týče
Ráda zkouším nové recepty a i když mám některá jídla zažitá díky své tradiční podobě, občas je zkusím maličko obměnit. Ne vždy je výsledek zaručený, někdy chutná, někdy ne. Tak třeba takové polévky.
Asijská jídla - On-line kuchařka -
hlavní chod. Omuraisu je v Japonsku velice "mladý" pokrm, vznikl až na přelomu 19. a 20. století, avšak už za tak krátkou dobu se omuraisu stalo velmi populárním.
Červená řepa: recepty, které jsou snadné a potěší
Milá Florentýno, ráda tvé recepty vyzkouším, jsem moc ráda, že jsi je zařadila. V mládí jsem se řepu nenaučila ani jíst ani vařit, teď je mi to líto. Myslím si, že je hodně zdravá a její kvalita bude teprve časem doceněná. Já dosud používám řepu jen
Mangold: základní recept, jak si ho užít – Kuchařka pro dceru
Ahoj Florentýno,mám taky jeden recept od svého bratra. Mangoldové listy naklepeme hlavně v řapíkaté části,poklademe šunkou a sýrem,zabalíme do rulčky(sepnout párátkem) a obalit v trojobalu (mouka,vajíčko,strouhanka) a osmažit na oleji do zlatova.Vyni